Konsultbolaget More intenz har blivit en del av Limefamiljen och nu har även du möjligheten att bli en del av vårt fantastiska team. More intenz arbetar med utbildningar, workshops och coaching inom försäljning, service och ledarskap. Vi får till stånd beteendeförändringar som verkligen gör skillnad. Sedan sommaren 2019 är More intenz en del av Lime Technologies som är Nordens ledande CRM-bolag. Lime är inget vanligt CRM bolag och More intenz är inget vanligt utbildningsföretag, det är därför vi passar så bra ihop. Lime Technologies har 275 anställda varav 10 arbetar på More intenz.

Häng med på en spännande tillväxtresa

Vi växer så det knakar och söker nu konsulter till våra team i Stockholm, Lund och Göteborg. Vi vill att just du ska vara med att utveckla våra kunder, deras affärer och inte minst dig själv tillsammans med ett gäng härliga kollegor! Som managementkonsult fokuserar du på att hjälpa våra kunder att utvecklas inom försäljning, ledarskap och företagskultur. Våra insatser kan exempelvis handla om att säljträning, kulturworkshops eller att stärka det coachande ledarskapet.

För att lyckas med detta ska du arbeta affärsorienterat i alla delar av våra processer. Det kan till exempel vara kundbearbetning, försäljning, analyser och genomförande av utbildningsinsatser. Vi strävar efter att vara i framkant när det gäller att leverera utbildningar och vi vill skapa ett beteende som gör skillnad hos våra kunder. Du arbetar självständigt i konsultrollen samtidigt som du är en viktig del av vårt team och vår kultur. För att trivas hos oss tror vi att du är proaktiv i ditt arbetssätt, en lagspelare och en person som älskar att utveckla andra människor. 

Är du den vi söker?

Vi tror att du:

  • Har cirka 2-3 års dokumenterad erfarenhet från att ha jobbat med tjänsteförsäljning
  • Har någon form av erfarenhet av att arbeta med utbildning, workshops eller coaching
  • Är prestigelös och älskar att lära dig nya saker
  • Har lätt för att påverka människor i en positiv riktning
  • Har en akademisk utbildning i botten

Om du vill veta mer om hur det är att vara en del av vårt team och för specifika frågor om rollen får du gärna maila John Thornberg på More intenz, john.thornberg@moreintenz.se

Skicka ditt CV och en motivering till varför du är vår nästa stjärna, urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Sök nu!