Vem är vår nya marknadsassistent?

Vi söker en riktig ”do-er” som vill jobba både digitalt och offline. Du vill jobba med varierande arbetsuppgifter; allt från att skriva texter till våra kundutskick, producera innehåll till sociala medier, beställa profilprodukter och ”klippa-och-klistra” inför interna evenemang. Du ser till att alla detaljer andas Lime och vågar vara lite galen då och då, men tar genomtänkta egna beslut och lär dig under resans gång. Vi vill att du vågar sticka ut!

 

Vad behöver du kunna?

Vi tänker oss att du kanske haft ett uppdrag som rör marknadsföring i en studentförening/ nation/kår eller testat på livet som marknadsförare på något annat sätt tidigare. Förmodligen har du pluggat ekonomi med marknadsföringsinriktning, medie- och kommunikationsvetenskap eller kanske något helt annat. (Ärligt talat, din utbildning är inte avgörande – det viktigaste är din praktiska erfarenhet och att du är en trevlig typ.)

 

Det är en mycket stor fördel om du har erfarenhet av:

  • Text i alla dess former (både på svenska och engelska då vi är en internationell organisation med engelska som koncernspråk)
  • Sociala medier
  • WordPress
  • Planering och organisering av events
  • Adobe Creative Suite (främst Illustrator, InDesign och Photoshop)

Vilka kommer du att jobba med?

Du blir en del av Limes marknadsteam som idag består av ett gäng med olika specialistområden inom bl.a.  grafik, branding, programmering och annonsering.

Vi jobbar tätt med produkt och säljavdelningen och har fingrarna med lite här och var. Du kommer därför att ha betydligt fler nära arbetskamrater än oss på marknad.

 

Hur jobbar marknadsavdelningen?

Som med nästan allt annat på Lime (utveckling, sälj, konsulting, support etc) så gör vi all marknadsföring helt på egen hand. Det ger möjligheten att jobba projekt- och kampanjbaserat och att testa lite galna saker då och då. Om det inte funkar, så vet vi det. Det innebär att du kommer att lära dig otroligt mycket! På så vis bygger vi också upp massa kunskap internt och blir ännu bättre. Själv är bäste dräng heter det ju…

 

Fortfarande nyfiken?

Bra, här kan du läsa lite mer om hur det är att jobba på Lime:

Hur ser anställningen ut?

Tjänsten som marknadsassistent är ett vikariat under ett års tid med god möjlighet till förlängning. Du sitter med oss andra i marknadsteamet på huvudkontoret i Lund. Vi vill att du börjar så snart som möjligt.

 

Ingen tid att vänta – sök nu!

Vi behövde dig redan igår, just därför intervjuar vi löpande och anställer så fort vi hittat vår nya stjärna! Skicka därför in din ansökan genom vår ansökningsportal ASAP »