Vill du hjälpa oss att sticka ut i bruset och utveckla vårt varumärke på lokala marknader? Är du en fena på att samordna och samarbeta? Gillar du dessutom att vara på språng och inte alltid sitta vid skrivbordet? Gött, då har vi en tjänst för dig!

Vem är vår nya marknadskoordinator?

Vi söker en strukturerad och kreativ marknadskoordinator med just-do-it-mentalitet, som vill jobba både digitalt och offline. Lime är ett bolag i ständig tillväxt med kontor på flera olika marknader. Just nu hittar du oss i Sverige, Norge, Danmark och Finland, men under 2020 kommer vi även att slå upp portarna i Nederländerna. Med ett starkt och engagerat marknadsteam på huvudkontoret i Lund sköter vi mer eller mindre all form av marknadsföring inhouse. Det vi saknar är en brygga med lokal marknadskännedom, som kan driva, samordna och anpassa marknadsaktiviteter för alla våra kontor. Där kommer du in i bilden!

Du vill jobba med varierande arbetsuppgifter, såsom att:

  • samordna och driva aktiviteter med lokala partners och byråer
  • initiera, planera och genomföra mässor och event
  • ordna med lokalanpassade översättningar och content
  • överlag representera marknadsteamet genom ett tätt samarbete med våra lokala kontor

Du ser till att alla detaljer andas Lime, tar genomtänkta egna beslut och lär dig under resans gång. Vi vill att du vågar sticka ut!

Vad behöver du kunna?

Vi tänker oss att du har testat på livet som projektledare på något sätt tidigare och har god förståelse för marknadsföring i allmänhet. Du har förmodligen också haft en internationell inriktning på din utbildning. (Ärligt talat, din utbildning är inte avgörande – det viktigaste är din praktiska erfarenhet och att du är en initiativtagande typ.)
Det är en mycket stor fördel om du har erfarenhet av:
  • Projektledning och samordning
  • Planering och organisering av event
  • Adobe Creative Suite (främst InDesign)
  • Sociala medier
  • WordPress

Kan du dessutom skriva bra och är strukturerad så ligger du bra till!

Vilka kommer du att jobba med?

Du blir en del av Limes marknadsteam som idag består av ett gäng med olika kompetenser. Jennie bossar över kommunikation, brand och PR; Simon får oss att se snygga ut med sina grafik- och filmskills; Sofia är vår schweiziska armékniv som sköter allt från våra sociala kanaler till mässor och profilmaterial; Adam ser till att vi drar in heta leads till säljarna; Zacharias och Anders är våra techgurus som får hemsidorna att prestera på topp. Snart får vi dessutom förstärkning av Hanna som kommer tillbaka från sin mammaledighet under våren.

Vi jobbar tätt med produkt och säljavdelningen och har fingrarna med lite här och var. Du kommer därför att ha betydligt fler nära arbetskamrater än bara oss på marknad.

Hur jobbar marknadsavdelningen?

Som med nästan allt annat på Lime (utveckling, sälj, konsultation, support etc.) så gör vi all marknadsföring helt på egen hand. Det ger oss möjligheten att jobba projekt- och kampanjbaserat och att testa lite galna saker då och då. Om det inte funkar, så vet vi det. Det innebär att du kommer att lära dig otroligt mycket! På så vis bygger vi också upp massa kunskap internt och blir ännu bättre. Själv är bäste dräng heter det ju…

Fortfarande nyfiken?

Bra, här kan du läsa lite mer om hur det är att jobba på Lime:

Hur ser anställningen ut?

Du sitter oftast med oss andra i marknadsteamet på huvudkontoret i Lund, men det ligger i tjänstens natur att en till två gånger i veckan vara på något av de andra kontoren.

Vi är ute i god tid – men sök redan nu!

Vi ser gärna att du börjar 3:e augusti för att kunna delta i vårt onboardingprogram med representanter från alla marknader. Förvisso är det några månader bort, men vi intervjuar löpande och signar så fort vi hittat vår nya stjärna!

Sök nu!