Vill du vara en av hjältarna på Lime – som löser det ingen annan kan lösa, som hjälper kollegor och kunder i knipa? Är du trött på att ena dagen är den andra lik, utan möjlighet till utmaning och utveckling? Bra! Vi på Lime söker nu en mästerlig problemlösare till vår 3rd line support i Lund.

Vad kommer du att jobba med?

Du kommer att ingå i ett team av tekniska superhjältar som kallas in när nöden kräver. Du kommer främst att jobba med vår marknadsledande mjukvara Lime CRM, där fokus på problemlösning i kundanpassningar, integrationer såväl som vår egen mjukvara är aktuellt. Du kommer att fördjupa dig i bland annat Python, SQL Server, T-SQL, SSIS m.m.

Du behöver kunna mycket om mycket och vara ett tekniskt stöd i alla dess former för både våra kunder och dina kollegor. Din roll är helt enkelt att vara hjälten!

Finns du?

Du älskar till synes omöjliga utmaningar och ser dem som en möjlighet till personlig utveckling. Du är en pragmatisk, snabblärd person med programmeringserfarenhet, dessutom vetgirig, envis och gillar problemlösning i alla dess former. Du gillar att jobba kundnära och i många olika miljöer och är en lagspelare som är trevlig som tusan och har nära till skratt.

Du bör ha erfarenhet av något av följande:

  • Programmering
  • SQL Server
  • T-SQL
  • SSIS
  • Python
  • VBA
  • HTML och JavaScript

Du är flytande i svenska och engelska, ytterligare nordiska språk är meriterande.

Detta är Lime

Vi gillar att prata om oss själva och om varför du borde vilja jobba här med oss. Istället för att skriva ner allt här har vi samlat ett gäng användbara länkar för dig, trevlig läsning:

Hur ser anställningen ut?

Detta är en tillsvidaretjänst med placering på vårt HQ i Lund.

Sök bums!

Sugen på att vara en del av oss? Vi är måna om att få träffa dig så snart som möjligt och håller intervjuer löpande.

Sök nu!